fbpx

Genel Kataloğumuz

Genel Kataloğumuz Türk çeviri sektörünün önde gelen kurumlarından Kalite Tercüme; profesyonel tercüman ağı, geniş dil yelpazesi ve çeşitli sektörlere yönelik sunduğu hizmetlerle yerli ve yabancı tüm müşterilerinin dil ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamaktadır. Kurum olarak yazılı ve sözlü çeviri, editing/proofreading, transkripsiyon, masaüstü yayıncılık ve yerelleştirme hizmetlerimizle yerli ve yabancı kurum ve kuruluşların ya da bireysel

Merak Ettikleriniz

Merak Ettikleriniz Fiyatlandırmadan teslim süresine hizmet kapsamımızdan gizliliğe kadar çeviri ve editing ile ilgili merak ettiğiniz tüm konular hakkında bilgi edinmek için kataloğumuzu inceleyebilir ya da proje yöneticilerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Kalite Belgelerimiz

Kalite Belgelerimiz Kalite Akademik Tercüme olarak sahip olduğumuz kalite standardı belgeleri ile ürün ve hizmetlerimizin sürdürülebilirliği ve güvenilirliği konusunda akademisyenlerimize güvence sunuyoruz. Kalite belgelerimiz sayesinde akademisyenlerimizin kalite beklentilerini maksimum düzeyde karşılıyoruz.

Üç Aşamalı Çeviri Broşürü

Üç Aşamalı Çeviri Broşürü Çalışmaların ideal kalitede olmasını sağlamak amacıyla çeviri projelerinde üç aşamalı bir süreç uyguluyoruz. Çeviri, editing ve son düzenlemeden oluşan proje sürecimiz kapsamında alana en uygun tercüman ve editörlerle iş birliği yapıyor ve makalenizin dilsel açıdan hakem beklentilerini karşılayacak düzeyde olmasına yardımcı oluyoruz.

Akademik Çeviri Broşürü

Akademik Çeviri Broşürü Kalite Akademik Tercüme olarak yerli ve yabancı üniversitelerde görev yapan binlerce akademisyen ve araştırmacıya akademik çeviri, native speaker editing, yeniden yazım ve transkripsiyon alanlarında profesyonel hizmet sunuyoruz. Her biri deneyimli ve alanında uzman tercüman ve editörlerimizden oluşan ekibimizle bilimsel yayınlarınızda maksimum kaliteyi yakalamanıza yardımcı oluyoruz.